8 feb 2019 Beurzen 2019.1.jpg Beurzen in 2019 Beurzen in 2019
8 feb 2019 2018-11-25 13.13.05-1 (2).jpg Kunst en Cultuur in Spanje Kunst en Cultuur in Spanje
8 feb 2019 week van de hoogbegaafdheid logo-2019.png Week van de hoogbegaafdheid Week van de hoogbegaafdheid
16 jan 2019 Nederlandse versie 3 delen klein.jpg De 'Juan y Rosa' leermethode De 'Juan y Rosa' leermethode
27 dec 2018 Fuegos artificiales Alicante Oud- en Nieuwjaarsviering Oud- en Nieuwjaarsviering
18 dec 2018 Beurzen 2019 Juan y Rosa Beurzen in 2019 Beurzen in 2019
Logo Beurs zelf.jpg
“Beurs Beter Begeleiden in april 2018” 12 okt 2017

Op 17 april 2018 staan we met een prachtige stand op de Beter Begeleiden Beurs van LBBO. Het thema van de dag luidt “alles in beweging” hetgeen doelt op de snel veranderende samenleving om ons heen. Nieuwe technologieën, nieuwe inzichten en nieuwe ontdekkingen zetten vertrouwde beelden en aannames op hun kop, aldus de informatie over de beurs op de website van LBBO.

Juan y Rosa staat er ook met een stand. Als een oase van rust zal die stand juist een sfeer uitademen van rust. Een goed inzicht al jaren geleden verkregen, is uitgewerkt in de leermethode en het werkt nog steeds. Dat is bijzonder. Het inzicht van 2003-2004 doorzag allerlei noodzakelijke aankomende veranderingen voor de hoogbegaafde leerling en bundelde die samen in een leermethode. De kern van dat inzicht was een leermethode te ontwikkelen voor elk kind, waarbij hij zelf de verantwoordelijkheid kan nemen om op eigen niveau en op eigen snelheid Spaans te gaan leren.

Naast de uitbreidingen van een deel naar drie delen nu in 2017 en wat technologische ontwikkelingen zoals onder andere van een cassette bandje naar een USB-stick is het hart van de leermethode, de kern, gelijk gebleven. En het werkt nu en zal blijven werken omdat het niet is gebaseerd op een gril maar op een basisgedachtegoed dat actueel blijft.

Met de Juan y Rosa leermethode zowel de Nederlandse als de Engelse versie bereiden we ons ook voor om op de Frankfurter Buchmesse aanwezig te zijn in oktober 2018. We houden u op de hoogte.

 

COOKIE INFORMATIE

Voor een volledige werking van deze website wordt gebruik gemaakt van cookies.
Meer informatie over cookies > Accepteren