15 sep 2020 HB interviews.jpg (School)-ervaringen van hoogbegaafden volwassenen (School)-ervaringen van hoogbegaafden volwassenen
15 sep 2020 bladzijde 9 werkboek 0.jpg Prezi-codes van deel 0 "Soy Don Toro" Prezi-codes van deel 0 "Soy Don Toro"
14 sep 2020 Certificado_nivel_A1.jpg Spaans leren met Juan y Rosa en het behalen van 'el Certificado' Spaans leren met Juan y Rosa en het behalen van 'el Certificado'
8 jun 2020 LBBO-sb.jpg LBBO-SB LBBO-SB
8 jun 2020 Referentie website.jpg Nieuwe pagina ‘Recensies en reviews’ op de website Nieuwe pagina ‘Recensies en reviews’ op de website
8 jun 2020 presentje.jpg Nieuwe ontwikkelingen – presentje voor het behalen van het ‘Certificado’ Nieuwe ontwikkelingen – presentje voor het behalen van het ‘Certificado’
Congressen.jpg
Beurzen in 2018 met Juan y Rosa 20 feb 2018

Op twee grote beurzen kunt u dit jaar meer informatie opvragen over de Spaanse leermethode. U kunt de stand van Juan y Rosa opzoeken op de LBBO beurs op 17 april in de Midden Nederland Hallen in Barneveld en van 10 tot 14 oktober op de Frankfurter Buchmesse in hal 4.2. Tijdens beide beurzen kunt u een kijkje nemen in de complete leerlijn en kunt u vragen stellen over deze unieke leermethode aan de ontwikkelaarster en schrijfster van de leermethode zelf.

Unieke leermethode omdat:

  1. Leren ‘leren’ en Spaans leren in één methode samengevoegd is voor elk kind vanaf 6 jaar en voor zes jaar lang.
  2. Respect naar de gevoeligheid van elk kind is opgenomen in de leermethode in deel 0 Soy Don Toro.
  3. Leren wordt uitgedragen als iets ‘superleuks’ voor elk kind, er gaat een motiverende impuls uit van de leermethode.
  4. Van de groepsleerkracht wordt enkel een coachende rol op het leerproces en leerplan van het kind gevraagd zodat er weinig tot geen extra belasting rust bij hem.

Tijdens de beurzen kunt u een proefexemplaar meenemen van de totale leerlijn, dat als een speciale editie wordt uitgebracht.

 

COOKIE INFORMATIE

Voor een volledige werking van deze website wordt gebruik gemaakt van cookies.
Meer informatie over cookies > Accepteren