10 mei 2021 san isidro labrador.jpg Mei-tips en ideeën om te doen voor de leerlingen van Juan y Rosa Mei-tips en ideeën om te doen voor de leerlingen van Juan y Rosa
8 mrt 2021 Leerlingpakketten.jpg Nieuws over de leermethode Nieuws over de leermethode
8 mrt 2021 week van de hoogbegaafdheid.jpg Deze week is de Week van de Hoogbegaafdheid Deze week is de Week van de Hoogbegaafdheid
8 mrt 2021 Artikel leerling mrt.jpg Tips en ideeën voor de leerlingen van 'Juan y Rosa' Tips en ideeën voor de leerlingen van 'Juan y Rosa'
15 feb 2021 Didactiek TASC.jpg "De gemiddelde leerling voorbij" "De gemiddelde leerling voorbij"
15 feb 2021 edmodo.png Edmodo aanvullingen Edmodo aanvullingen
beurzen.jpg
Beurzen in 2018 29 mei 2018

In maart en april heb ik op 2 beurzen gestaan met de boeken van Juan y Rosa: De beurs ‘Talent in de klas’ georganiseerd door Koninklijke van Gorcum voor meer informatie over hoogbegaafdheid in de klas en de ‘Beurs Beter Begeleiden’ georganiseerd door Elma Media bv. voor de LBBO, de organisatie voor de Intern Begeleiders van de basisscholen.

De reacties in de stand klinken me altijd weer als muziek in de oren. Ze varieëren van “Ja, die methode ken ik al zo lang.” tot “Nee, nog niet van gehoord.” Sommigen weten niet van de nieuwsbrief af en schrijven zich in om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen, anderen willen graag meer informatie meenemen om de mogelijkheden verder te onderzoeken voor het komende schooljaar. Het is altijd weer fijn om vragen direct te kunnen beantwoorden en nieuwsgierige leerkrachten te spreken onder het genot van een Spaanse tapa. 

Dit jaar sta ik nog 5 dagen in Frankfurt met de Engelse versie van Juan y Rosa van 10 tot en met 14 oktober kunt u mijn stand bezoeken in hal 4.2. U wordt van harte welkom geheten met een aardig presentje als kennismaking met de Engelse serie en kunt u een proefexemplaar meenemen van de totale leerlijn dat als een speciale editie wordt uitgebracht.

 

COOKIE INFORMATIE

Voor een volledige werking van deze website wordt gebruik gemaakt van cookies.
Meer informatie over cookies > Accepteren