11 mei 2016 Dominodoos.jpg Doosjes maken voor de spellen van Juan y Rosa Doosjes maken voor de spellen van Juan y Rosa
11 mei 2016 lechuga mixta.jpg Maak een zomers gerecht: Ensalada de Higos y Queso de Cabra Maak een zomers gerecht: Ensalada de Higos y Queso de Cabra
11 mei 2016 Córdoba.jpg Twitter met Don Toro Twitter met Don Toro
15 apr 2016 Kazimierz Dabrowski (1902-1980) Het ontbrekende puzzelstukje om de hoogbegaafde beter te begrijpen Het ontbrekende puzzelstukje om de hoogbegaafde beter te begrijpen
9 feb 2016 Edmodo.jpg Taalportfolio voor de Juan y Rosa leerlingen Taalportfolio voor de Juan y Rosa leerlingen
9 feb 2016 VDSN.jpg Advertentie in het blad FOCO Advertentie in het blad FOCO
beurzen.jpg
Beurzen in 2018 29 mei 2018

In maart en april heb ik op 2 beurzen gestaan met de boeken van Juan y Rosa: De beurs ‘Talent in de klas’ georganiseerd door Koninklijke van Gorcum voor meer informatie over hoogbegaafdheid in de klas en de ‘Beurs Beter Begeleiden’ georganiseerd door Elma Media bv. voor de LBBO, de organisatie voor de Intern Begeleiders van de basisscholen.

De reacties in de stand klinken me altijd weer als muziek in de oren. Ze varieëren van “Ja, die methode ken ik al zo lang.” tot “Nee, nog niet van gehoord.” Sommigen weten niet van de nieuwsbrief af en schrijven zich in om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen, anderen willen graag meer informatie meenemen om de mogelijkheden verder te onderzoeken voor het komende schooljaar. Het is altijd weer fijn om vragen direct te kunnen beantwoorden en nieuwsgierige leerkrachten te spreken onder het genot van een Spaanse tapa. 

Dit jaar sta ik nog 5 dagen in Frankfurt met de Engelse versie van Juan y Rosa van 10 tot en met 14 oktober kunt u mijn stand bezoeken in hal 4.2. U wordt van harte welkom geheten met een aardig presentje als kennismaking met de Engelse serie en kunt u een proefexemplaar meenemen van de totale leerlijn dat als een speciale editie wordt uitgebracht.

 

COOKIE INFORMATIE

Voor een volledige werking van deze website wordt gebruik gemaakt van cookies.
Meer informatie over cookies > Accepteren