25 sep 2015 Twitter.png @Juan_y_Rosa op Twitter @Juan_y_Rosa op Twitter
24 sep 2015 ncj.png NCJ en de aandacht voor de sensitieve, emotionele, intens levende leerling NCJ en de aandacht voor de sensitieve, emotionele, intens levende leerling
26 jun 2015 eerste boeken deel 0.jpg De eerste boeken van deel 0 zijn besteld De eerste boeken van deel 0 zijn besteld
26 jun 2015 Youtube.jpg Visie achter de leermethode van Juan y Rosa Visie achter de leermethode van Juan y Rosa
26 jun 2015 Flamenco en Spaanse cultuur in Nederland deze zomer.jpg Flamenco en Spaanse cultuur in Nederland deze zomer Flamenco en Spaanse cultuur in Nederland deze zomer
26 jun 2015 @Don_Toro_ op.jpeg Nieuws voor de leerling Spaans Nieuws voor de leerling Spaans
beurzen.jpg
Beurzen in 2018 29 mei 2018

In maart en april heb ik op 2 beurzen gestaan met de boeken van Juan y Rosa: De beurs ‘Talent in de klas’ georganiseerd door Koninklijke van Gorcum voor meer informatie over hoogbegaafdheid in de klas en de ‘Beurs Beter Begeleiden’ georganiseerd door Elma Media bv. voor de LBBO, de organisatie voor de Intern Begeleiders van de basisscholen.

De reacties in de stand klinken me altijd weer als muziek in de oren. Ze varieëren van “Ja, die methode ken ik al zo lang.” tot “Nee, nog niet van gehoord.” Sommigen weten niet van de nieuwsbrief af en schrijven zich in om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen, anderen willen graag meer informatie meenemen om de mogelijkheden verder te onderzoeken voor het komende schooljaar. Het is altijd weer fijn om vragen direct te kunnen beantwoorden en nieuwsgierige leerkrachten te spreken onder het genot van een Spaanse tapa. 

Dit jaar sta ik nog 5 dagen in Frankfurt met de Engelse versie van Juan y Rosa van 10 tot en met 14 oktober kunt u mijn stand bezoeken in hal 4.2. U wordt van harte welkom geheten met een aardig presentje als kennismaking met de Engelse serie en kunt u een proefexemplaar meenemen van de totale leerlijn dat als een speciale editie wordt uitgebracht.

 

COOKIE INFORMATIE

Voor een volledige werking van deze website wordt gebruik gemaakt van cookies.
Meer informatie over cookies > Accepteren