4 okt 2016 Alicante van alle kanten.jpg Alicante van alle kanten Alicante van alle kanten
4 okt 2016 receta con aguacate.jpg Twitter met Don Toro Twitter met Don Toro
4 okt 2016 Pedro Almodóvar.jpg Twitter met Juan y Rosa Twitter met Juan y Rosa
15 aug 2016 Juan-Rosa - 100x70mm english version.jpg “Making the highly gifted child part of the group” “Making the highly gifted child part of the group”
8 jul 2016 ensaimada.jpg La ensaimada La ensaimada
8 jul 2016 chocogalletas.jpg Chocogalletas Chocogalletas
Beurzen 2019 Juan y Rosa
Beurzen in 2019 18 dec 2018

In januari 2020 wil ik graag op de NOT staan, dat betekent dat ik besloten heb aankomend jaar over te slaan. Op donderdag 24 januari ben ik wel in Utrecht en kunnen we altijd afspreken natuurlijk om even onder het genot van een kopje koffie informatie uit te wisselen over de unieke leermethode Juan y Rosa. De beurs duurt van dinsdag 22 januari tot en met zaterdag 26 januari. Het thema luidt:

‘Voor beter onderwijs’.

De leermethode Juan y Rosa past met zijn didactisch vernieuwende model heel goed op deze beurs. De beurs gaat over talentontwikkeling, de leraar als coach en gepersonaliseerd leren onder andere. Drie elementen die al verwerkt zijn in de Spaanse leermethode, die het leerproces in handen geeft van de leerling en de docent als coach en motivator achter de leerling plaatst.

Een andere beurs waar Juan y Rosa xich voor heeft ingeschreven is het congres ‘Talent in de klas’ van de Koninklijke van Gorcum. Op 4 april wordt dit congres gehouden in de Reehorst in Ede.

“Het congres bevat een programma waarin vooraanstaande sprekers en workshopleiders je meenemen in hun visie op goed onderwijs voor (hoog)begaafde leerlingen in de praktijk. Je krijgt handvatten om het onderwijs voor talentvolle leerlingen op jouw school op een goede manier in te richten.”


De auteur van Juan y Rosa zal in Ede aanwezig zijn met een interactieve stand op de informatiemarkt. Blijf op de hoogte en meld je aan voor het congres via de website van de Koninklijke van Gorcum.

 

COOKIE INFORMATIE

Voor een volledige werking van deze website wordt gebruik gemaakt van cookies.
Meer informatie over cookies > Accepteren