17 okt 2018 Castellers.jpg Tarragona Tarragona
17 okt 2018 NOT 2019.jpg Beurzen in 2019 Beurzen in 2019
16 okt 2018 Werkboek Omslag voor versie 4-1.jpg Nieuw ISBN nummer werkboek deel 1 Nieuw ISBN nummer werkboek deel 1
15 okt 2018 Stand B57 op de FBM De Frankfurter Buchmesse, van 10-14 oktober De Frankfurter Buchmesse, van 10-14 oktober
18 jul 2018 Welkom in Hal 4.2, stand B57 Buchmesse in 2018 Buchmesse in 2018
18 jul 2018 Talent, juni 2018 Reactie op de stelling in het tijdschrift Talent Reactie op de stelling in het tijdschrift Talent
presenteren.jpg
Bezoek aan de Carrousel in Eindhoven 4 okt 2016

De Carrousel in Eindhoven geeft al een aantal jaren aan de kinderen in de BSO Spaanse lessen. Dit jaar kiezen zij voor de leermethode Juan y Rosa. De jongste groep zal les krijgen uit Soy Don Toro en de oudere groep uit Juan y Rosa están de vacaciones. Aangezien de groep divers is doordat ze deels bestaat uit kinderen van alleen Nederlandse ouders en deels uit kinderen van moeder of vader uit Latijns-Amerika willen zij een Nederlands ondersteunde leermethode gaan gebruiken. De leermethode Juan y Rosa heeft als bijkomstig voordeel dat het een leermethode is waarbij de kinderen verschil mogen maken onderling qua niveau of snelheid.

In een gezellige sfeer met lekkers bij de koffie en een lunch, hebben we alle vragen kunnen uitwisselen. Aan de hand van een PowerPoint heb ik de groep een overzicht kunnen bieden van de gehele leermethode en zijn achtergrond, hebben we kunnen praten over het inzetten van de leermethode in hun specifieke klas-omgeving en hebben we de start van de leermethode besproken. Wat ik meenam uit deze ontmoeting is de vraag of de handleiding voor de begeleider nog verder gedetailleerder de houding van de begeleider beschrijven kan; wat wordt verwacht van de begeleider in de lessen. Daarnaast is het voor de begeleider van de lessen uit Soy Don Toro gemakkelijker als hij/zij weet hoe de vervolgstappen zijn in de begeleidende Prezi.

Na elkaar bedankt te hebben kreeg ik nog een mooi aandenken mee. 

 

COOKIE INFORMATIE

Voor een volledige werking van deze website wordt gebruik gemaakt van cookies.
Meer informatie over cookies > Accepteren