18 dec 2018 Málaga en vispera de Navidad Spanje in Kerstsfeer Spanje in Kerstsfeer
18 dec 2018 3 delen Juan y Rosa leermethode B.T.W. van 6% naar 9% op de boeken van Juan y Rosa. B.T.W. van 6% naar 9% op de boeken van Juan y Rosa.
18 dec 2018 Website SLO Subsidie voor de hoogbegaafdengroep Subsidie voor de hoogbegaafdengroep
18 okt 2018 Flamenco Biënnale Flamenco BiĆ«nnale Nederland Flamenco BiĆ«nnale Nederland
18 okt 2018 Todos lo saben.jpg Wederom mooie Spaanse films in het filmhuis Wederom mooie Spaanse films in het filmhuis
17 okt 2018 Nederlandse versie 2.jpg Stageplaats voor docentenopleiding Spaans Stageplaats voor docentenopleiding Spaans
week van de hoogbegaafdheid.jpg
Bezoek de de Week van de Hoogbegaafdheid van 6 t/m 14 maart 5 feb 2021

Op 4 momenten in de week kunt u een online presentatie bijwonen van de auteur van Juan y Rosa. De titel van de presentatie is: Waarom in elke klas en op elk leerplein 'Juan y Rosa' aanwezig zou moeten zijn!

Het zal gaan over de uniciteit van de leermethode, over het belang van contact houden met de hoogbegaafde en op welke manier je dat contact kunt behouden. De doelgroep van deze presentatie is de directeur van de basisschool, de intern begeleider en de begeleider en/of leerkracht van de plusgroep. Laat u inspireren door deze presentatie en ontdek wat er verder in de week georganiseerd wordt op de website van de organisatie van de Week van de Hoogbegaafdheid. De site kunt u bereiken via www.weekvandehoogbegaafdheid.nl en www.weekvandehoogbegaafdheid.be.

U kunt via deze webpagina uw eigen programma samenstellen van hetgeen u graag wilt zien, horen of doen in die week.

De week wordt corona-proof ingericht. Er zullen steeds meer activiteiten geplaatst worden op de website al naar gelang we dichter bij de start van de Week zijn. De meeste activiteiten zullen over hoogbegaafdheid gaan, maar er zullen ook activiteiten specifiek voor hoogbegaafden zijn. 

 

COOKIE INFORMATIE

Voor een volledige werking van deze website wordt gebruik gemaakt van cookies.
Meer informatie over cookies > Accepteren