10 feb 2017 wrts.jpg Nieuwe WRTS woordenlijsten van Juan y Rosa Nieuwe WRTS woordenlijsten van Juan y Rosa
10 feb 2017 Veo veo.jpg Prijsvraag VEO VEO - leerling Prijsvraag VEO VEO - leerling
10 feb 2017 2017-02-18 13.13.57.jpg Congres in Ede “Talent in de klas” Congres in Ede “Talent in de klas”
10 feb 2017 voorkant werkboek.jpg Aanvulling op de handleiding bij Soy Don Toro Aanvulling op de handleiding bij Soy Don Toro
10 feb 2017 Como agua para chocolate.jpg “Como agua para chocolate” een ideale film om bij te dineren “Como agua para chocolate” een ideale film om bij te dineren
10 feb 2017 almendras.jpg Twee heerlijke gerechten Twee heerlijke gerechten
week van de hoogbegaafdheid.jpg
Bezoek de de Week van de Hoogbegaafdheid van 6 t/m 14 maart 5 feb 2021

Op 4 momenten in de week kunt u een online presentatie bijwonen van de auteur van Juan y Rosa. De titel van de presentatie is: Waarom in elke klas en op elk leerplein 'Juan y Rosa' aanwezig zou moeten zijn!

Het zal gaan over de uniciteit van de leermethode, over het belang van contact houden met de hoogbegaafde en op welke manier je dat contact kunt behouden. De doelgroep van deze presentatie is de directeur van de basisschool, de intern begeleider en de begeleider en/of leerkracht van de plusgroep. Laat u inspireren door deze presentatie en ontdek wat er verder in de week georganiseerd wordt op de website van de organisatie van de Week van de Hoogbegaafdheid. De site kunt u bereiken via www.weekvandehoogbegaafdheid.nl en www.weekvandehoogbegaafdheid.be.

U kunt via deze webpagina uw eigen programma samenstellen van hetgeen u graag wilt zien, horen of doen in die week.

De week wordt corona-proof ingericht. Er zullen steeds meer activiteiten geplaatst worden op de website al naar gelang we dichter bij de start van de Week zijn. De meeste activiteiten zullen over hoogbegaafdheid gaan, maar er zullen ook activiteiten specifiek voor hoogbegaafden zijn. 

 

COOKIE INFORMATIE

Voor een volledige werking van deze website wordt gebruik gemaakt van cookies.
Meer informatie over cookies > Accepteren