11 mei 2016 Dominodoos.jpg Doosjes maken voor de spellen van Juan y Rosa Doosjes maken voor de spellen van Juan y Rosa
11 mei 2016 lechuga mixta.jpg Maak een zomers gerecht: Ensalada de Higos y Queso de Cabra Maak een zomers gerecht: Ensalada de Higos y Queso de Cabra
11 mei 2016 Córdoba.jpg Twitter met Don Toro Twitter met Don Toro
15 apr 2016 Kazimierz Dabrowski (1902-1980) Het ontbrekende puzzelstukje om de hoogbegaafde beter te begrijpen Het ontbrekende puzzelstukje om de hoogbegaafde beter te begrijpen
9 feb 2016 Edmodo.jpg Taalportfolio voor de Juan y Rosa leerlingen Taalportfolio voor de Juan y Rosa leerlingen
9 feb 2016 VDSN.jpg Advertentie in het blad FOCO Advertentie in het blad FOCO
week van de hoogbegaafdheid.jpg
Bezoek de de Week van de Hoogbegaafdheid van 6 t/m 14 maart 5 feb 2021

Op 4 momenten in de week kunt u een online presentatie bijwonen van de auteur van Juan y Rosa. De titel van de presentatie is: Waarom in elke klas en op elk leerplein 'Juan y Rosa' aanwezig zou moeten zijn!

Het zal gaan over de uniciteit van de leermethode, over het belang van contact houden met de hoogbegaafde en op welke manier je dat contact kunt behouden. De doelgroep van deze presentatie is de directeur van de basisschool, de intern begeleider en de begeleider en/of leerkracht van de plusgroep. Laat u inspireren door deze presentatie en ontdek wat er verder in de week georganiseerd wordt op de website van de organisatie van de Week van de Hoogbegaafdheid. De site kunt u bereiken via www.weekvandehoogbegaafdheid.nl en www.weekvandehoogbegaafdheid.be.

U kunt via deze webpagina uw eigen programma samenstellen van hetgeen u graag wilt zien, horen of doen in die week.

De week wordt corona-proof ingericht. Er zullen steeds meer activiteiten geplaatst worden op de website al naar gelang we dichter bij de start van de Week zijn. De meeste activiteiten zullen over hoogbegaafdheid gaan, maar er zullen ook activiteiten specifiek voor hoogbegaafden zijn. 

 

COOKIE INFORMATIE

Voor een volledige werking van deze website wordt gebruik gemaakt van cookies.
Meer informatie over cookies > Accepteren