25 sep 2015 Twitter.png @Juan_y_Rosa op Twitter @Juan_y_Rosa op Twitter
24 sep 2015 ncj.png NCJ en de aandacht voor de sensitieve, emotionele, intens levende leerling NCJ en de aandacht voor de sensitieve, emotionele, intens levende leerling
26 jun 2015 eerste boeken deel 0.jpg De eerste boeken van deel 0 zijn besteld De eerste boeken van deel 0 zijn besteld
26 jun 2015 Youtube.jpg Visie achter de leermethode van Juan y Rosa Visie achter de leermethode van Juan y Rosa
26 jun 2015 Flamenco en Spaanse cultuur in Nederland deze zomer.jpg Flamenco en Spaanse cultuur in Nederland deze zomer Flamenco en Spaanse cultuur in Nederland deze zomer
26 jun 2015 @Don_Toro_ op.jpeg Nieuws voor de leerling Spaans Nieuws voor de leerling Spaans
week van de hoogbegaafdheid.jpg
De Week van de Hoogbegaafdheid vindt plaats van 6 t/m 14 maart 2021 1 dec 2020

In 2021 vindt opnieuw de Week van de Hoogbegaafdheid plaats en wel van 6 t/m 14 maart.

Dat is een goed bericht en die week zal uiteraard Corona-proof worden voorbereid. Er zullen steeds meer activiteiten geplaatst worden op de website al naar gelang we dichterbij de start van de Week zijn. De meeste activiteiten zullen over hoogbegaafdheid gaan, maar er zullen ook activiteiten specifiek voor hoogbegaafden zijn. U kunt ook weer een activiteit verwachten van Juan y Rosa. Die activiteit zal online plaats gaan vinden en wellicht op meerdere momenten in de week. Het zal gaan over de manier waarop de leerlingen Spaans leren met Juan y Rosa deel 1 en 2. De doelgroep is de directeur van de basisschool, de intern begeleider en de begeleider en/of leerkracht van de plusgroep.

Let op de tips in deze nieuwsbrief of op de website van de organisatie van de Week van de Hoogbegaafdheid. De site kunt u bereiken via www.weekvandehoogbegaafdheid.nl en www.weekvandehoogbegaafdheid.be. U kunt dan uw eigen programma samenstellen van hetgeen u graag wilt zien, horen of doen.

 

 



 

 

COOKIE INFORMATIE

Voor een volledige werking van deze website wordt gebruik gemaakt van cookies.
Meer informatie over cookies > Accepteren