25 sep 2015 Twitter.png @Juan_y_Rosa op Twitter @Juan_y_Rosa op Twitter
24 sep 2015 ncj.png NCJ en de aandacht voor de sensitieve, emotionele, intens levende leerling NCJ en de aandacht voor de sensitieve, emotionele, intens levende leerling
26 jun 2015 eerste boeken deel 0.jpg De eerste boeken van deel 0 zijn besteld De eerste boeken van deel 0 zijn besteld
26 jun 2015 Youtube.jpg Visie achter de leermethode van Juan y Rosa Visie achter de leermethode van Juan y Rosa
26 jun 2015 Flamenco en Spaanse cultuur in Nederland deze zomer.jpg Flamenco en Spaanse cultuur in Nederland deze zomer Flamenco en Spaanse cultuur in Nederland deze zomer
26 jun 2015 @Don_Toro_ op.jpeg Nieuws voor de leerling Spaans Nieuws voor de leerling Spaans
Voorzijde deel 1 leerboek.png
GROOT NIEUWS! 3 okt 2024 De zesde druk ligt bij de drukkerij! Het is een heruitgave van de vijfde druk met enkele aanpassingen in de vormgeving. Wat betreft de inhoud zijn er geen aanpassingen gedaan. 


Wat is er wel aangepast dan? 
  1. Een nieuwe tekenares, Jill Gerichhausen, heeft de illustraties meer emotie en kleur gegeven. Een gepast dank je wel wil ik geven aan Marieke Lambermont die Jill voorging met de illustraties van Juan y Rosa. 
  2. Het lettertype is wat groter en de pagina's zijn wat wijder van opzet. 
  3. Er zijn enkele oefenmomenten toegevoegd, aangegeven met een rode dobbelsteen. De leerlingen worden aangespoord om de woorden en zinnen te oefenen met een spel: StudyGo, domino, woordenlijstenspel, etc.
  4. Leerlingen worden ook aangespoord om het werk in te plannen. Ze mogen aan elk hoofdstuk 2 maanden werken, twee maanden voor zowel het leerboek als het werkboek. Ze worden reegelmatig herinnert aan hun gemaakte planning.
  5. De manier waarop je de e-klank in een Spaans woord uitspreekt is verduidelijkt in de blauwe kolom (leerboek). 
De spellen kunnen gevonden worden op het leerplatform. Daar gaan we nog het groen-blokken-boek aan toevoegen en een PDF per hoofdstuk die te downloaden is en die de leerlingen kunnen samenbinden als portfolio. 
 
 

COOKIE INFORMATIE

Voor een volledige werking van deze website wordt gebruik gemaakt van cookies.
Meer informatie over cookies > Accepteren