5 feb 2021 week van de hoogbegaafdheid.jpg Bezoek de de Week van de Hoogbegaafdheid van 6 t/m 14 maart Bezoek de de Week van de Hoogbegaafdheid van 6 t/m 14 maart
5 feb 2021 wat ik wil.jpg Nieuw artikel: ‘De gemiddelde leerling voorbij’ Nieuw artikel: ‘De gemiddelde leerling voorbij’
5 feb 2021 biennale.jpg Tips en ideeën om te doen voor/met de leerlingen van Juan y Rosa Tips en ideeën om te doen voor/met de leerlingen van Juan y Rosa
5 feb 2021 Conferenties en boeken.jpg Lezingen, webinars en nieuw leesmateriaal over vernieuwend onderwijs Lezingen, webinars en nieuw leesmateriaal over vernieuwend onderwijs
17 dec 2020 20201217_144703.jpg Extra uitdaging tijdens deze lockdown Extra uitdaging tijdens deze lockdown
7 dec 2020 woord en zijn betekenis.jpg Hoe communiceren we dan schriftelijk met onze handen en voeten? Hoe communiceren we dan schriftelijk met onze handen en voeten?
Europees platform.jpg
Indienen van voorstellen 2015 in het Erasmus+ programma geopend! 20 okt 2014

De mogelijkheid om nieuwe voorstellen in te dienen die passen binnen de subsidiering van het Erasmus+ programma is vanaf 7 oktober geopend.

Vraagt u subsidie aan voor een project dat start tussen 1 juni en 31 december 2015, dien dan uw aanvraag in voor 4 maart 2015. 
Belangrijk is wel dat u nu alvast begint met het aanvragen van de juiste inloggegevens die u straks nodig hebt. In bijgevoegde pdf bestand legt Noud Oomen uit hoe een en ander in zijn werk gaat. 

Even ter herinnering de doelstelling van het Erasmus+ programma is:
het realiseren van goede initiatieven en projecten die structureel bijdragen aan de kwaliteit van de Europese kennisinfrastructuur. Daarbij gaat kwaliteit boven kwantiteit. De 3 programmaonderdelen die deze missie moeten ondersteunen, zijn:

  • Key Action 1: Mobiliteit van individuen, start tussen 1 juni en 31 december 2015
  • Key Action 2: Strategische partnerschappen
  • Key Action 3: Beleidsontwikkeling

Bijgevoegd een uitleg van Noud Oomen.

 

COOKIE INFORMATIE

Voor een volledige werking van deze website wordt gebruik gemaakt van cookies.
Meer informatie over cookies > Accepteren