9 dec 2014 Wauwie water!.jpg Wauwie, water! Ken je deze eigenschap van water? Wauwie, water! Ken je deze eigenschap van water?
8 dec 2014 caganer.jpg De ‘Caganer’ in de Kerststal in Cataluña De ‘Caganer’ in de Kerststal in Cataluña
8 dec 2014 Cervantes.jpg Leuke culturele uitstapjes bij ‘Cervantes’ in Utrecht Leuke culturele uitstapjes bij ‘Cervantes’ in Utrecht
8 dec 2014 Iris Syapa Lopez.jpg Wie maakt Iris Suyapa Lopez blij met de Kerst met een verhaaltje over zichzelf? Wie maakt Iris Suyapa Lopez blij met de Kerst met een verhaaltje over zichzelf?
8 dec 2014 soy don toro.jpg Voor alle leerlingen van groep 3 en 4 die ook Spaans willen leren Voor alle leerlingen van groep 3 en 4 die ook Spaans willen leren
7 dec 2014 Youtube.jpg Nieuwe YouTube gemaakt voor het nieuwe deel 0: ‘Soy Don Toro’ Nieuwe YouTube gemaakt voor het nieuwe deel 0: ‘Soy Don Toro’
Europees platform.jpg
Indienen van voorstellen 2015 in het Erasmus+ programma geopend! 20 okt 2014

De mogelijkheid om nieuwe voorstellen in te dienen die passen binnen de subsidiering van het Erasmus+ programma is vanaf 7 oktober geopend.

Vraagt u subsidie aan voor een project dat start tussen 1 juni en 31 december 2015, dien dan uw aanvraag in voor 4 maart 2015. 
Belangrijk is wel dat u nu alvast begint met het aanvragen van de juiste inloggegevens die u straks nodig hebt. In bijgevoegde pdf bestand legt Noud Oomen uit hoe een en ander in zijn werk gaat. 

Even ter herinnering de doelstelling van het Erasmus+ programma is:
het realiseren van goede initiatieven en projecten die structureel bijdragen aan de kwaliteit van de Europese kennisinfrastructuur. Daarbij gaat kwaliteit boven kwantiteit. De 3 programmaonderdelen die deze missie moeten ondersteunen, zijn:

  • Key Action 1: Mobiliteit van individuen, start tussen 1 juni en 31 december 2015
  • Key Action 2: Strategische partnerschappen
  • Key Action 3: Beleidsontwikkeling

Bijgevoegd een uitleg van Noud Oomen.

 

COOKIE INFORMATIE

Voor een volledige werking van deze website wordt gebruik gemaakt van cookies.
Meer informatie over cookies > Accepteren