3 okt 2024 WIB.png Week Intern Begeleiden Week Intern Begeleiden
3 okt 2024 Voorzijde deel 1 leerboek.png GROOT NIEUWS! GROOT NIEUWS!
3 okt 2024 banner StudyGo en JyR.png StudyGO - "Juan y Rosa" leermethode StudyGO - "Juan y Rosa" leermethode
3 okt 2024 herfstmarkt.png Herftmarkten in Spanje en kastanjefeesten Herftmarkten in Spanje en kastanjefeesten
3 okt 2024 Flamenco biennale.png Intermezzo van de Flamenco Biƫnnale in nov. 2024 Intermezzo van de Flamenco Biƫnnale in nov. 2024
17 jun 2024 images 1.jpeg Omarm de Spaanse cultuur en organiseer een Spaans zomerfeest Omarm de Spaanse cultuur en organiseer een Spaans zomerfeest
lechuga mixta.jpg
Maak een zomers gerecht: Ensalada de Higos y Queso de Cabra 11 mei 2016

Maak deze heerlijke zomerse salade en verras je familie. Het is heel gemakkelijk te maken maar de combinatie van vijgen, frambozen en geitenkaas is verpletterend lekker:  ‘es muy sabroso’.

Alleen jij kunt hem maken, omdat hij in het Spaans staat beschreven:

Ingredientes para cuatro personas:

  • 200 gramos de lechuga mixta
  • 90 gramos de queso de cabra
  • 4 higos
  • media cebolla roja
  • media guindilla
  • 1 cuchara de miel
  • 2 cucharas de aceite de oliva
  • 1 cuchara de limón o de vinagre balsámico
  • sal y pimiento
  • 15 frambuesas
  •  (eventual 30 gramos de almendras)
     

Lava y desinfecta la lechuga mixta. - Trocéalas un poco con las manos, colócalas dentro de una ensaladera grande. - Corta el queso de cabra en trozos. - Lava los higos y córtalos en cuartos. - Incorpora a la lechuga junto con el queso de cabra.

Corta muy fina la cebolla. - Corta la guindilla en pequeños aritos. - Mezcla la miel, el aceite, el limón o vinagre, el sal y pimiento y incorpora también a la lechuga.

Distribuye entre la lechuga las frambuesas y las almendras.

¡Qué aproveche!

 

COOKIE INFORMATIE

Voor een volledige werking van deze website wordt gebruik gemaakt van cookies.
Meer informatie over cookies > Accepteren