23 mrt 2022 las fallas.jpg Zing, spring met de leerlingen de lente in! Zing, spring met de leerlingen de lente in!
23 mrt 2022 madres paralelas.png Nieuwste film van Almodóvar Nieuwste film van Almodóvar
4 feb 2022 IMG-20220109-WA0004.jpg Uffelte - Flamenco weekend Uffelte - Flamenco weekend
4 feb 2022 poster.png ‘Het Ruimtevaart project’ van Ponte-Cino ‘Het Ruimtevaart project’ van Ponte-Cino
4 feb 2022 JyR missie.80%.jpg Juan y Rosa, enquête over de leermethode Juan y Rosa, enquête over de leermethode
4 feb 2022 juan y rosa chillend.png Andere versie van 'Juan y Rosa' Andere versie van 'Juan y Rosa'
lechuga mixta.jpg
Maak een zomers gerecht: Ensalada de Higos y Queso de Cabra 11 mei 2016

Maak deze heerlijke zomerse salade en verras je familie. Het is heel gemakkelijk te maken maar de combinatie van vijgen, frambozen en geitenkaas is verpletterend lekker:  ‘es muy sabroso’.

Alleen jij kunt hem maken, omdat hij in het Spaans staat beschreven:

Ingredientes para cuatro personas:

  • 200 gramos de lechuga mixta
  • 90 gramos de queso de cabra
  • 4 higos
  • media cebolla roja
  • media guindilla
  • 1 cuchara de miel
  • 2 cucharas de aceite de oliva
  • 1 cuchara de limón o de vinagre balsámico
  • sal y pimiento
  • 15 frambuesas
  •  (eventual 30 gramos de almendras)
     

Lava y desinfecta la lechuga mixta. - Trocéalas un poco con las manos, colócalas dentro de una ensaladera grande. - Corta el queso de cabra en trozos. - Lava los higos y córtalos en cuartos. - Incorpora a la lechuga junto con el queso de cabra.

Corta muy fina la cebolla. - Corta la guindilla en pequeños aritos. - Mezcla la miel, el aceite, el limón o vinagre, el sal y pimiento y incorpora también a la lechuga.

Distribuye entre la lechuga las frambuesas y las almendras.

¡Qué aproveche!

 

COOKIE INFORMATIE

Voor een volledige werking van deze website wordt gebruik gemaakt van cookies.
Meer informatie over cookies > Accepteren