18 dec 2018 Málaga en vispera de Navidad Spanje in Kerstsfeer Spanje in Kerstsfeer
18 dec 2018 3 delen Juan y Rosa leermethode B.T.W. van 6% naar 9% op de boeken van Juan y Rosa. B.T.W. van 6% naar 9% op de boeken van Juan y Rosa.
18 dec 2018 Website SLO Subsidie voor de hoogbegaafdengroep Subsidie voor de hoogbegaafdengroep
18 okt 2018 Flamenco Biënnale Flamenco BiĆ«nnale Nederland Flamenco BiĆ«nnale Nederland
18 okt 2018 Todos lo saben.jpg Wederom mooie Spaanse films in het filmhuis Wederom mooie Spaanse films in het filmhuis
17 okt 2018 Nederlandse versie 2.jpg Stageplaats voor docentenopleiding Spaans Stageplaats voor docentenopleiding Spaans
lechuga mixta.jpg
Maak een zomers gerecht: Ensalada de Higos y Queso de Cabra 11 mei 2016

Maak deze heerlijke zomerse salade en verras je familie. Het is heel gemakkelijk te maken maar de combinatie van vijgen, frambozen en geitenkaas is verpletterend lekker:  ‘es muy sabroso’.

Alleen jij kunt hem maken, omdat hij in het Spaans staat beschreven:

Ingredientes para cuatro personas:

  • 200 gramos de lechuga mixta
  • 90 gramos de queso de cabra
  • 4 higos
  • media cebolla roja
  • media guindilla
  • 1 cuchara de miel
  • 2 cucharas de aceite de oliva
  • 1 cuchara de limón o de vinagre balsámico
  • sal y pimiento
  • 15 frambuesas
  •  (eventual 30 gramos de almendras)
     

Lava y desinfecta la lechuga mixta. - Trocéalas un poco con las manos, colócalas dentro de una ensaladera grande. - Corta el queso de cabra en trozos. - Lava los higos y córtalos en cuartos. - Incorpora a la lechuga junto con el queso de cabra.

Corta muy fina la cebolla. - Corta la guindilla en pequeños aritos. - Mezcla la miel, el aceite, el limón o vinagre, el sal y pimiento y incorpora también a la lechuga.

Distribuye entre la lechuga las frambuesas y las almendras.

¡Qué aproveche!

 

COOKIE INFORMATIE

Voor een volledige werking van deze website wordt gebruik gemaakt van cookies.
Meer informatie over cookies > Accepteren