27 okt 2016 slide 5..jpg Informatiemarkt van Juan y Rosa op 4 november Informatiemarkt van Juan y Rosa op 4 november
4 okt 2016 Prezi capítulo 1.jpg Edmodo aanvulling Edmodo aanvulling
4 okt 2016 Mención honorífica dos.jpg Leerlingen begeleid naar het Staatsexamen Spaans Leerlingen begeleid naar het Staatsexamen Spaans
4 okt 2016 Plaatjes Capítulo 1.jpg Extra set plaatjes van Soy Don Toro los verkrijgbaar op het bestelformulier Extra set plaatjes van Soy Don Toro los verkrijgbaar op het bestelformulier
4 okt 2016 presenteren.jpg Bezoek aan de Carrousel in Eindhoven Bezoek aan de Carrousel in Eindhoven
4 okt 2016 Talent september 2016.jpg Artikel in Talent: “Een plaats voor de hoogbegaafde in de groep” Artikel in Talent: “Een plaats voor de hoogbegaafde in de groep”
lechuga mixta.jpg
Maak een zomers gerecht: Ensalada de Higos y Queso de Cabra 11 mei 2016

Maak deze heerlijke zomerse salade en verras je familie. Het is heel gemakkelijk te maken maar de combinatie van vijgen, frambozen en geitenkaas is verpletterend lekker:  ‘es muy sabroso’.

Alleen jij kunt hem maken, omdat hij in het Spaans staat beschreven:

Ingredientes para cuatro personas:

  • 200 gramos de lechuga mixta
  • 90 gramos de queso de cabra
  • 4 higos
  • media cebolla roja
  • media guindilla
  • 1 cuchara de miel
  • 2 cucharas de aceite de oliva
  • 1 cuchara de limón o de vinagre balsámico
  • sal y pimiento
  • 15 frambuesas
  •  (eventual 30 gramos de almendras)
     

Lava y desinfecta la lechuga mixta. - Trocéalas un poco con las manos, colócalas dentro de una ensaladera grande. - Corta el queso de cabra en trozos. - Lava los higos y córtalos en cuartos. - Incorpora a la lechuga junto con el queso de cabra.

Corta muy fina la cebolla. - Corta la guindilla en pequeños aritos. - Mezcla la miel, el aceite, el limón o vinagre, el sal y pimiento y incorpora también a la lechuga.

Distribuye entre la lechuga las frambuesas y las almendras.

¡Qué aproveche!

 

COOKIE INFORMATIE

Voor een volledige werking van deze website wordt gebruik gemaakt van cookies.
Meer informatie over cookies > Accepteren