26 jun 2015 @Juan_y_Rosa op Twitter.jpg @Juan_y_Rosa op Twitter @Juan_y_Rosa op Twitter
26 mei 2015 Triele Nieuws uit het onderwijs over Spaans Nieuws uit het onderwijs over Spaans
26 mei 2015 Ana en Antoinette Deel 0,1 en 2; Spaans in het hele BO. Deel 0,1 en 2; Spaans in het hele BO.
26 mei 2015 Werkboek deel 0 Deel 0 ‘Soy Don Toro’ is op de markt! Deel 0 ‘Soy Don Toro’ is op de markt!
26 mei 2015 Zes jaar Spaans Zes jaar Spaans op de basisschool Zes jaar Spaans op de basisschool
26 mei 2015 TASC Differentiëren in de groep met Juan y Rosa Differentiëren in de groep met Juan y Rosa
lechuga mixta.jpg
Maak een zomers gerecht: Ensalada de Higos y Queso de Cabra 11 mei 2016

Maak deze heerlijke zomerse salade en verras je familie. Het is heel gemakkelijk te maken maar de combinatie van vijgen, frambozen en geitenkaas is verpletterend lekker:  ‘es muy sabroso’.

Alleen jij kunt hem maken, omdat hij in het Spaans staat beschreven:

Ingredientes para cuatro personas:

  • 200 gramos de lechuga mixta
  • 90 gramos de queso de cabra
  • 4 higos
  • media cebolla roja
  • media guindilla
  • 1 cuchara de miel
  • 2 cucharas de aceite de oliva
  • 1 cuchara de limón o de vinagre balsámico
  • sal y pimiento
  • 15 frambuesas
  •  (eventual 30 gramos de almendras)
     

Lava y desinfecta la lechuga mixta. - Trocéalas un poco con las manos, colócalas dentro de una ensaladera grande. - Corta el queso de cabra en trozos. - Lava los higos y córtalos en cuartos. - Incorpora a la lechuga junto con el queso de cabra.

Corta muy fina la cebolla. - Corta la guindilla en pequeños aritos. - Mezcla la miel, el aceite, el limón o vinagre, el sal y pimiento y incorpora también a la lechuga.

Distribuye entre la lechuga las frambuesas y las almendras.

¡Qué aproveche!

 

COOKIE INFORMATIE

Voor een volledige werking van deze website wordt gebruik gemaakt van cookies.
Meer informatie over cookies > Accepteren