5 dec 2013 huiswerk helpen.png Samen e-mailen en schrijven aan elkaar Samen e-mailen en schrijven aan elkaar
5 dec 2013 FB.JPG Afscheid Hyves, welkom Facebook! Afscheid Hyves, welkom Facebook!
5 dec 2013 juan en rosa zitten op muur.png Blijf op de hoogte van nieuws over de methode Blijf op de hoogte van nieuws over de methode
3 dec 2013 juan en rosa zitten op muur.png Nieuw materiaal Nieuw materiaal
25 nov 2013 huiswerk helpen.png Nascholing Spaans met Comenuisbeurs voor de begeleider/leerkracht Nascholing Spaans met Comenuisbeurs voor de begeleider/leerkracht
10 nov 2013 dia de la hispanidad2.jpg Día de la Hispanidad Día de la Hispanidad
lechuga mixta.jpg
Maak een zomers gerecht: Ensalada de Higos y Queso de Cabra 11 mei 2016

Maak deze heerlijke zomerse salade en verras je familie. Het is heel gemakkelijk te maken maar de combinatie van vijgen, frambozen en geitenkaas is verpletterend lekker:  ‘es muy sabroso’.

Alleen jij kunt hem maken, omdat hij in het Spaans staat beschreven:

Ingredientes para cuatro personas:

  • 200 gramos de lechuga mixta
  • 90 gramos de queso de cabra
  • 4 higos
  • media cebolla roja
  • media guindilla
  • 1 cuchara de miel
  • 2 cucharas de aceite de oliva
  • 1 cuchara de limón o de vinagre balsámico
  • sal y pimiento
  • 15 frambuesas
  •  (eventual 30 gramos de almendras)
     

Lava y desinfecta la lechuga mixta. - Trocéalas un poco con las manos, colócalas dentro de una ensaladera grande. - Corta el queso de cabra en trozos. - Lava los higos y córtalos en cuartos. - Incorpora a la lechuga junto con el queso de cabra.

Corta muy fina la cebolla. - Corta la guindilla en pequeños aritos. - Mezcla la miel, el aceite, el limón o vinagre, el sal y pimiento y incorpora también a la lechuga.

Distribuye entre la lechuga las frambuesas y las almendras.

¡Qué aproveche!

 

COOKIE INFORMATIE

Voor een volledige werking van deze website wordt gebruik gemaakt van cookies.
Meer informatie over cookies > Accepteren