10 feb 2017 wrts.jpg Nieuwe WRTS woordenlijsten van Juan y Rosa Nieuwe WRTS woordenlijsten van Juan y Rosa
10 feb 2017 Veo veo.jpg Prijsvraag VEO VEO - leerling Prijsvraag VEO VEO - leerling
10 feb 2017 2017-02-18 13.13.57.jpg Congres in Ede “Talent in de klas” Congres in Ede “Talent in de klas”
10 feb 2017 voorkant werkboek.jpg Aanvulling op de handleiding bij Soy Don Toro Aanvulling op de handleiding bij Soy Don Toro
10 feb 2017 Como agua para chocolate.jpg “Como agua para chocolate” een ideale film om bij te dineren “Como agua para chocolate” een ideale film om bij te dineren
10 feb 2017 almendras.jpg Twee heerlijke gerechten Twee heerlijke gerechten
wat ik wil.jpg
Nieuw artikel: ‘De gemiddelde leerling voorbij’ 5 feb 2021

Het derde artikel is klaar! Volgende week zal het op de website van Juan y Rosa verschijnen. De titel is: ‘De gemiddelde leerling voorbij’. Het gaat over vernieuwingen in het onderwijs die noodzakelijk zijn zodat leerlingen zich weer optimaal kunnen ontwikkelen en het logische gevolg ervan zijn de noodzakelijke vernieuwingen voor de inrichting van het lesmateriaal. U hoort snel weer van mij in een speciale editie van de ‘hips en tips’.

Op de website van Juan y Rosa vindt u een tabblad ‘Identiteit, verbinding en visie’ en daaronder een tabbald dat ‘Inspiratie over taal enzo’ heet. Regelmatig zullen daar artikelen worden geplaatst over onderwerpen die mij aan het hart gaan. Allereerst heb ik samen met Thérésa Oost 2 blogs geschreven over de vraag wanneer kun je spreken van een goede communicatie?

Mocht u geïnteresseerd zijn in de blogs, kunt u ook mijn LinkedIn account toevoegen, dan blijft u op de hoogte van de nieuwe blogs.

In het kader van dit derde artikel pleit ik voor een 'hoek vol uitdagingen' in elke klas. Een van de uitdagingen kan Spaans leren zijn. Mocht er een leerling zin hebben om zelfstandig Spaans erbij te gaan leren dan kan dat met Juan y Rosa. De Juan y Rosa leermethode daagt uit tot zelfstandig werken en het leren van de Spaanse taal en cultuur.  

 

COOKIE INFORMATIE

Voor een volledige werking van deze website wordt gebruik gemaakt van cookies.
Meer informatie over cookies > Accepteren