15 sep 2020 HB interviews.jpg (School)-ervaringen van hoogbegaafden volwassenen (School)-ervaringen van hoogbegaafden volwassenen
15 sep 2020 bladzijde 9 werkboek 0.jpg Prezi-codes van deel 0 "Soy Don Toro" Prezi-codes van deel 0 "Soy Don Toro"
14 sep 2020 Certificado_nivel_A1.jpg Spaans leren met Juan y Rosa en het behalen van 'el Certificado' Spaans leren met Juan y Rosa en het behalen van 'el Certificado'
8 jun 2020 LBBO-sb.jpg LBBO-SB LBBO-SB
8 jun 2020 Referentie website.jpg Nieuwe pagina ‘Recensies en reviews’ op de website Nieuwe pagina ‘Recensies en reviews’ op de website
8 jun 2020 presentje.jpg Nieuwe ontwikkelingen – presentje voor het behalen van het ‘Certificado’ Nieuwe ontwikkelingen – presentje voor het behalen van het ‘Certificado’
paella.jpg
Paella de Juan y Rosa 8 jul 2016

Paella de Juan y Rosa

Je hebt nodig:

  • 1 pond poulet en 2 ons blokjes ham
  • zout
  • blik tomaten met sap
  • 8 dl. bouillon
  • 4 el. olijfolie
  • saffraanpoeder (of kurkuma) en paprikapoeder
  • 400 gram risottorijst (grove rijst)
  • 150 gram doperwtjes (diepvries)
  • paprika in reepjes
  • pan met deksel

Doe de olijfolie in een grote pan en bak de poulet bruin, voeg de tomaten uit blik toe en een beetje zout en laat het even pruttelen. Nu de paprikapoeder en de rijst er door roeren en als de rijst glanst doe je de saffraan en de helft van de bouillon erbij. Op een gemiddeld hoog vuur laat je dit alles 10 minuten pruttelen. Als afwerking verdeel je de paprikareepjes, de doperwtjes en de blokjes ham in een mooi patroon over je gerecht, deksel op de pan en op een laag vuur nog eens 10 minuten laten gaar worden. Af en toe wat bouillon bijvoegen en voorzichtig de rijst proeven of die al gaar is. Zo ja…

¡La paella está lista para comer!

 

COOKIE INFORMATIE

Voor een volledige werking van deze website wordt gebruik gemaakt van cookies.
Meer informatie over cookies > Accepteren