22 apr 2014 Peppels.jpg Het Europees Taalportfolio stopt en wordt overgenomen Het Europees Taalportfolio stopt en wordt overgenomen
22 apr 2014 Plan Nederland.jpg Plan Nederland, een idee voor samenwerking Plan Nederland, een idee voor samenwerking
21 apr 2014 juan computert.PNG Oproep voor leerlingen van Juan y Rosa die willen e-mailen in het Spaans Oproep voor leerlingen van Juan y Rosa die willen e-mailen in het Spaans
21 apr 2014 Drongo-festival.jpg Drongo-festival op 27 september 2014 Drongo-festival op 27 september 2014
17 apr 2014 Gabriel Garcia Marquez.jpg Gabriel García Márquez overleden op 17 april 2014 Gabriel García Márquez overleden op 17 april 2014
14 apr 2014 La jaula de oro.jpg Nieuws uit de Spaanse cultuurwereld Nieuws uit de Spaanse cultuurwereld
Eric Vaarzon Morel.png
Spaanse cultuur in het theater en thuis op je bord 7 nov 2019

Eric Vaarzon Morel brengt een ode aan Paco de Lucía die 5 jaar geleden op 25 februari 2014 is overleden. El Maestro zoals Eric hem zo prachtig omschrijft, is zonder twijfel de meest virtuoze en vernieuwende flamencogitarist aller tijden. Tot aan mei kun je van deze liefdevolle ode aan Paco de Lucía gaan bezoeken in verschillende zalen in het land. Bezoek deze website voor meer informatie.

Groentepaella van Ottolenghi

Kennen jullie de kookboeken van Yotam Ottolenghi? In 2012 werd ik verwend met een van zijn kookboeken “Plenty”. Bijna wekelijks maak ik wel een gerecht uit dit wonderlijke boek. Het staat boordevol de overheerlijkste recepten waarin groente en kruiden de hoofdrol spelen. Zo staat er ook een groentepaella in die ik al vaak heb gemaakt. Top! En mocht je eters krijgen die van vlees houden bak je er een paar overheerlijke gemarineerde kippenvleugeltjes bij. Een topgerecht om samen te maken als je de tijd hebt. Het kost wel wat tijd aan voorsnijwerk, wat ook weer heel gezellig kan zijn om samen te doen, daarna een half uur bereidingstijd  en tenslotte moet je nog wachten op het moment dat het gerecht op zijn lekkerst is… maar dan is het ook SMULLEN!   

 

COOKIE INFORMATIE

Voor een volledige werking van deze website wordt gebruik gemaakt van cookies.
Meer informatie over cookies > Accepteren