4 feb 2022 Al Majrit.png Toledo – Madrid (Tolentum y Al Majrit) Toledo – Madrid (Tolentum y Al Majrit)
4 feb 2022 jazmín.png Jazmín en España Jazmín en España
16 dec 2021 compassion-857765_1920.png Het nieuwe blog over communicatie Het nieuwe blog over communicatie
16 dec 2021 Nederlandse versie 3 delen.jpg Herontdekking van ‘Juan y Rosa’ Herontdekking van ‘Juan y Rosa’
16 dec 2021 Navidad en Málaga.jpg Navidad en España Navidad en España
16 dec 2021 Frida Kahlo Cultureel Spaanse 'uitjes' op TV of in de bioscoop Cultureel Spaanse 'uitjes' op TV of in de bioscoop
almendras.jpg
Twee heerlijke gerechten 10 feb 2017

Tijdens de congressen in Ede op de informatiemarkt zult u kunnen proeven van een heerlijke typisch Spaans product: gebrande amandelen. Het recept van de gebrande amandelen staat hieronder en kunt u ook op papier meenemen in de stand in Ede samen met nog een recept van een Spaanse tomatensalsa.

Almendras tostadas

Ingredientes:

200 gramos de almendras blancas

aceite

sal

pimentón ahumado (gerookte paprikapoeder)

Pon agua hirviendo sobre las almendras blancas en un recipiente. Después de 2 minutos toma las almendras del agua y secarlas.

Enciende el horno a 200°C y coloca papel al bandeja de horno. Reparte las almendras y ponlas 7 minutos en el horno. Unas veces remuevelas.

Toma las almendras del horno, ponlas en un recipiente e inmediatamente pon un poco aceite, sal y pimentón sobre las almendras tostadas. Remueve todas bien.

¡Listas para degustar!

 

COOKIE INFORMATIE

Voor een volledige werking van deze website wordt gebruik gemaakt van cookies.
Meer informatie over cookies > Accepteren