16 jan 2019 Nederlandse versie 3 delen klein.jpg De 'Juan y Rosa' leermethode De 'Juan y Rosa' leermethode
27 dec 2018 Fuegos artificiales Alicante Oud- en Nieuwjaarsviering Oud- en Nieuwjaarsviering
18 dec 2018 Beurzen 2019 Juan y Rosa Beurzen in 2019 Beurzen in 2019
18 dec 2018 Málaga en vispera de Navidad Spanje in Kerstsfeer Spanje in Kerstsfeer
18 dec 2018 3 delen Juan y Rosa leermethode B.T.W. van 6% naar 9% op de boeken van Juan y Rosa. B.T.W. van 6% naar 9% op de boeken van Juan y Rosa.
18 dec 2018 Website SLO Subsidie voor de hoogbegaafdengroep Subsidie voor de hoogbegaafdengroep
almendras.jpg
Twee heerlijke gerechten 10 feb 2017

Tijdens de congressen in Ede op de informatiemarkt zult u kunnen proeven van een heerlijke typisch Spaans product: gebrande amandelen. Het recept van de gebrande amandelen staat hieronder en kunt u ook op papier meenemen in de stand in Ede samen met nog een recept van een Spaanse tomatensalsa.

Almendras tostadas

Ingredientes:

200 gramos de almendras blancas

aceite

sal

pimentón ahumado (gerookte paprikapoeder)

Pon agua hirviendo sobre las almendras blancas en un recipiente. Después de 2 minutos toma las almendras del agua y secarlas.

Enciende el horno a 200°C y coloca papel al bandeja de horno. Reparte las almendras y ponlas 7 minutos en el horno. Unas veces remuevelas.

Toma las almendras del horno, ponlas en un recipiente e inmediatamente pon un poco aceite, sal y pimentón sobre las almendras tostadas. Remueve todas bien.

¡Listas para degustar!