7 dec 2014 Centrum Feniks.jpg Centrum Feniks in Sterksel biedt begeleiding aan met hoogbegaafden Centrum Feniks in Sterksel biedt begeleiding aan met hoogbegaafden
7 dec 2014 Twitter.jpg @Juan_y_Rosa op Twitter @Juan_y_Rosa op Twitter
7 dec 2014 Twitter2.jpg @Don_Toro_ op Twitter @Don_Toro_ op Twitter
5 dec 2014 NOG.jpg Passend onderwijs in ontwikkeling Passend onderwijs in ontwikkeling
5 dec 2014 Facebook.jpg Facebook van Rosa Facebook van Rosa
20 okt 2014 Europees platform.jpg Indienen van voorstellen 2015 in het Erasmus+ programma geopend! Indienen van voorstellen 2015 in het Erasmus+ programma geopend!
almendras.jpg
Twee heerlijke gerechten 10 feb 2017

Tijdens de congressen in Ede op de informatiemarkt zult u kunnen proeven van een heerlijke typisch Spaans product: gebrande amandelen. Het recept van de gebrande amandelen staat hieronder en kunt u ook op papier meenemen in de stand in Ede samen met nog een recept van een Spaanse tomatensalsa.

Almendras tostadas

Ingredientes:

200 gramos de almendras blancas

aceite

sal

pimentón ahumado (gerookte paprikapoeder)

Pon agua hirviendo sobre las almendras blancas en un recipiente. Después de 2 minutos toma las almendras del agua y secarlas.

Enciende el horno a 200°C y coloca papel al bandeja de horno. Reparte las almendras y ponlas 7 minutos en el horno. Unas veces remuevelas.

Toma las almendras del horno, ponlas en un recipiente e inmediatamente pon un poco aceite, sal y pimentón sobre las almendras tostadas. Remueve todas bien.

¡Listas para degustar!

 

COOKIE INFORMATIE

Voor een volledige werking van deze website wordt gebruik gemaakt van cookies.
Meer informatie over cookies > Accepteren