5 dec 2013 huiswerk helpen.png Samen e-mailen en schrijven aan elkaar Samen e-mailen en schrijven aan elkaar
5 dec 2013 FB.JPG Afscheid Hyves, welkom Facebook! Afscheid Hyves, welkom Facebook!
5 dec 2013 juan en rosa zitten op muur.png Blijf op de hoogte van nieuws over de methode Blijf op de hoogte van nieuws over de methode
3 dec 2013 juan en rosa zitten op muur.png Nieuw materiaal Nieuw materiaal
25 nov 2013 huiswerk helpen.png Nascholing Spaans met Comenuisbeurs voor de begeleider/leerkracht Nascholing Spaans met Comenuisbeurs voor de begeleider/leerkracht
10 nov 2013 dia de la hispanidad2.jpg Día de la Hispanidad Día de la Hispanidad
almendras.jpg
Twee heerlijke gerechten 10 feb 2017

Tijdens de congressen in Ede op de informatiemarkt zult u kunnen proeven van een heerlijke typisch Spaans product: gebrande amandelen. Het recept van de gebrande amandelen staat hieronder en kunt u ook op papier meenemen in de stand in Ede samen met nog een recept van een Spaanse tomatensalsa.

Almendras tostadas

Ingredientes:

200 gramos de almendras blancas

aceite

sal

pimentón ahumado (gerookte paprikapoeder)

Pon agua hirviendo sobre las almendras blancas en un recipiente. Después de 2 minutos toma las almendras del agua y secarlas.

Enciende el horno a 200°C y coloca papel al bandeja de horno. Reparte las almendras y ponlas 7 minutos en el horno. Unas veces remuevelas.

Toma las almendras del horno, ponlas en un recipiente e inmediatamente pon un poco aceite, sal y pimentón sobre las almendras tostadas. Remueve todas bien.

¡Listas para degustar!

 

COOKIE INFORMATIE

Voor een volledige werking van deze website wordt gebruik gemaakt van cookies.
Meer informatie over cookies > Accepteren