10 okt 2013 6_xx_1_1.jpg Juan y Rosa nieuws Juan y Rosa nieuws
9 okt 2013 JR4.jpg Derde netwerkbijeenkomst 'Spaans op de basisschool' Derde netwerkbijeenkomst 'Spaans op de basisschool'
7 okt 2013 JR4.jpg Persbericht over Nationaal Onderwijsakkoord Persbericht over Nationaal Onderwijsakkoord
5 okt 2013 JR4.jpg Op zoek naar subsidies en bijdragen, check bij uw gemeente Op zoek naar subsidies en bijdragen, check bij uw gemeente
2 okt 2013 Klaar voor de start.jpg Kinderboekenweek Kinderboekenweek
15 sep 2013 logo WS 660x425.jpg Europese dag van de Talen op donderdag 26 september Europese dag van de Talen op donderdag 26 september
almendras.jpg
Twee heerlijke gerechten 10 feb 2017

Tijdens de congressen in Ede op de informatiemarkt zult u kunnen proeven van een heerlijke typisch Spaans product: gebrande amandelen. Het recept van de gebrande amandelen staat hieronder en kunt u ook op papier meenemen in de stand in Ede samen met nog een recept van een Spaanse tomatensalsa.

Almendras tostadas

Ingredientes:

200 gramos de almendras blancas

aceite

sal

pimentón ahumado (gerookte paprikapoeder)

Pon agua hirviendo sobre las almendras blancas en un recipiente. Después de 2 minutos toma las almendras del agua y secarlas.

Enciende el horno a 200°C y coloca papel al bandeja de horno. Reparte las almendras y ponlas 7 minutos en el horno. Unas veces remuevelas.

Toma las almendras del horno, ponlas en un recipiente e inmediatamente pon un poco aceite, sal y pimentón sobre las almendras tostadas. Remueve todas bien.

¡Listas para degustar!

 

COOKIE INFORMATIE

Voor een volledige werking van deze website wordt gebruik gemaakt van cookies.
Meer informatie over cookies > Accepteren