27 okt 2016 slide 5..jpg Informatiemarkt van Juan y Rosa op 4 november Informatiemarkt van Juan y Rosa op 4 november
4 okt 2016 Prezi capítulo 1.jpg Edmodo aanvulling Edmodo aanvulling
4 okt 2016 Mención honorífica dos.jpg Leerlingen begeleid naar het Staatsexamen Spaans Leerlingen begeleid naar het Staatsexamen Spaans
4 okt 2016 Plaatjes Capítulo 1.jpg Extra set plaatjes van Soy Don Toro los verkrijgbaar op het bestelformulier Extra set plaatjes van Soy Don Toro los verkrijgbaar op het bestelformulier
4 okt 2016 presenteren.jpg Bezoek aan de Carrousel in Eindhoven Bezoek aan de Carrousel in Eindhoven
4 okt 2016 Talent september 2016.jpg Artikel in Talent: “Een plaats voor de hoogbegaafde in de groep” Artikel in Talent: “Een plaats voor de hoogbegaafde in de groep”
promotie deel 2 2017 nieuwste.jpg
Update van congressen met Juan y Rosa voor 2018 24 nov 2017

In april en oktober 2018 kunt u meer zien en horen over Juan y Rosa en haar laatste ontwikkelingen. Want ook deze leermethode golft op de tijd mee. U kunt met de schrijfster en ontwikkelaarster van de leermethode in gesprek gaan en informatie ophalen over de uniekheid ervan.

Dat kan op de beurs van LBBO op 17 april in Barneveld en op de Frankfurter Buchmesse van 10 tot en met 14 oktober. Bij die uniekheid van de leermethode kunt u denken aan:

  1. Leren ‘leren’ en Spaans leren in één methode samengevoegd voor elk kind vanaf 6 jaar en zes jaar lang.
  2. Respect naar de gevoeligheid van elk kind is opgenomen in de leermethode in deel 0 Soy Don Toro.
  3. Leren wordt uitgedragen als iets ‘superleuks’ voor elk kind, er gaat een motiverende impuls uit van de leermethode.
  4. Van de groepsleerkracht wordt enkel een coachende rol op het leerproces en leerplan van het kind gevraagd zodat er weinig tot geen extra belasting rust bij hem.

U blijft als vanzelf op de hoogte van de laatste beursberichten en speciale beursaanbiedingen middels deze nieuwsbrief en via de mediakanalen van Juan y Rosa. Aanmelden op deze nieuwsbrief kan via de website van Juan y Rosa.      

 

COOKIE INFORMATIE

Voor een volledige werking van deze website wordt gebruik gemaakt van cookies.
Meer informatie over cookies > Accepteren