25 sep 2015 Twitter.png @Juan_y_Rosa op Twitter @Juan_y_Rosa op Twitter
24 sep 2015 ncj.png NCJ en de aandacht voor de sensitieve, emotionele, intens levende leerling NCJ en de aandacht voor de sensitieve, emotionele, intens levende leerling
26 jun 2015 eerste boeken deel 0.jpg De eerste boeken van deel 0 zijn besteld De eerste boeken van deel 0 zijn besteld
26 jun 2015 Youtube.jpg Visie achter de leermethode van Juan y Rosa Visie achter de leermethode van Juan y Rosa
26 jun 2015 Flamenco en Spaanse cultuur in Nederland deze zomer.jpg Flamenco en Spaanse cultuur in Nederland deze zomer Flamenco en Spaanse cultuur in Nederland deze zomer
26 jun 2015 @Don_Toro_ op.jpeg Nieuws voor de leerling Spaans Nieuws voor de leerling Spaans
promotie deel 2 2017 nieuwste.jpg
Update van congressen met Juan y Rosa voor 2018 24 nov 2017

In april en oktober 2018 kunt u meer zien en horen over Juan y Rosa en haar laatste ontwikkelingen. Want ook deze leermethode golft op de tijd mee. U kunt met de schrijfster en ontwikkelaarster van de leermethode in gesprek gaan en informatie ophalen over de uniekheid ervan.

Dat kan op de beurs van LBBO op 17 april in Barneveld en op de Frankfurter Buchmesse van 10 tot en met 14 oktober. Bij die uniekheid van de leermethode kunt u denken aan:

  1. Leren ‘leren’ en Spaans leren in één methode samengevoegd voor elk kind vanaf 6 jaar en zes jaar lang.
  2. Respect naar de gevoeligheid van elk kind is opgenomen in de leermethode in deel 0 Soy Don Toro.
  3. Leren wordt uitgedragen als iets ‘superleuks’ voor elk kind, er gaat een motiverende impuls uit van de leermethode.
  4. Van de groepsleerkracht wordt enkel een coachende rol op het leerproces en leerplan van het kind gevraagd zodat er weinig tot geen extra belasting rust bij hem.

U blijft als vanzelf op de hoogte van de laatste beursberichten en speciale beursaanbiedingen middels deze nieuwsbrief en via de mediakanalen van Juan y Rosa. Aanmelden op deze nieuwsbrief kan via de website van Juan y Rosa.      

 

COOKIE INFORMATIE

Voor een volledige werking van deze website wordt gebruik gemaakt van cookies.
Meer informatie over cookies > Accepteren